Despre noi


Echipa de profesionisti dedicata frumusetii tale

Suntem o echipa dinamica, cu spirit tanar ce ne preocupam de calitatea medicala și confortul pacientului atunci cand se hotaraste pentru o astfel de interventie minim invaziva.

Pentru a reda tot ceea ce pielea dumneavoastra are nevoie noi va oferim tratamente non-chirurgicale pe baza de acid hialuronic si toxina botulinica, asigurand calitatea superioara a produselor si garantand tehnica medicala a medicului nostru specialist.

La Grand Beauty Clinic fiecare pacient este important si beneficiaza de opinia medicului nostru specialist stabilindu-se, astfel, ce fel de tratament i se potriveste.

Solutiile de tratament se stabilesc de la cele mai simple pana la cele mai complexe cazuri, in functie de dorinta fiecarui pacient dar mai ales de rezultatul dorit.

Asiguram servicii medicale de calitate si ne mentinem la un nivel inalt al pregatirii profesionale, participand astfel la congrese atat nationale cat si internationale dar si la cursuri de specializare amanuntite.
Scopul nostru principal este unul foarte simplu: de a va oferi aspectul dorit si natural, care sa va intareasca increderea si a va reda senzualitatea, utilizand cele mai avansate tehnologii si tehnici atat in domeniul chirurgiei estetice cat si al metodelor estetice non-chirurgicale.

Pentru chipul si imaginea dumneavoastra trebuie sa va peocupați in permanenta. Acum se poate sa va mentineti frumusetea mult mai usor prin tratamentele complexe de ultima generație ce nu implica bisturiul si nu necesita timp de recuperare.

Stim ca alegerea interventiei este o decizie personala si foarte importanta dar mai ales privata iar uneori asta poate schimba viata.

Suntem dedicati nevoilor dumneavoastra in a va oferi proceduri avansate pentru a obtine rezultatele dorite si eficiente.

Servicii

Marire buze

Acid Buze

Pentru a avea buzele mult dorite, frumos conturate si pline de volum, iti recomandam injectiile cu acid hialuronic. Aceste interventii pot reda aspectul mult dorit si visat.

Umplere riduri

Acid riduri

Umplerea ridurilor poate fi varianta potrivita pentru tine daca iti doresti sa scapi de urmele inestetice ale oboselii, stresului si chiar al varstei.

Stergere riduri

Botox riduri

Tratamentele pentru stergerea ridurilor cu toxina botulinica sunt utilizate pentru a elimina ridurile fetei create din expresiile generale Cel mai cunoscut si de succes tratament cu toxina botulinica impotriva ridurilor de expresie!

Tratament transpiratie

Transpiratie excesiva

Tratamentul transpiratiei excesive prin injectii cu Botox este una din cele mai eficiente solutii pentru combaterea transpiratiei.